Noticias A.C. ALCALDE XIFRÉ - Associacio Cultural Alcalde Xifré

Per la recuperació
de la memòria
històrica de
Badalona
Anar a la cistella
UNITATS
UNITATS
Per la recuperació de la memòria històrica
de Badalona
Anar al Contingut

82 ANIVERSARI ASSESSINAT

Associacio Cultural Alcalde Xifré
Publicat per en ACTES ·
- 82 ANIVERSARI ASSESSINAT ALCALDE FREDERIC XIFRÉ


Benvolguts,

des de l'AC Frederic Xifré Masferrer ens complau informar-vos que el pròxim diumenge 13 de febrer homenatjarem la figura de l'Alcalde Frederic Xifré Masferrer, afusellat pel franquisme el 15 de febrer de 1940 al Camp de la Bota.
Enguany convidem a totes les entitats i partits polítics que ens acompanyin, a participar de l'OFRENA FLORAL lliurant un ram en el lloc que assenyalarem a l'efecte. Òbviament, també poden participar totes aquelles persones que ho desitgin a mode particular. Acabada l'ofrena, les persones particulars i aquelles que ho facin en representació de les entitats i partits polítics participants, podran dedicar un breu parlament en memòria d'en Frederic Xifré Masferrer,

Per concloure l'acte, agrairem la lectura del MANIFEST INSTITUCIONAL del Consistori per part del, o la representant de més alt rang municipal que ens visiti.
L'acte serà a la Plaça Alcalde Xifré de Badalona, l'ofrena es preveu que es faci a les 11.30 h i els parlaments a les 11.45 h, donant per acabat l'acte a les 12 del migdia.  Esperem la vostra visita i recordeu de portar la mascareta i mirar de guardar la distància per allò de les mides de seguretat anti covid.

sense comentaris

Tornar al contingut