LLEI ORGÀNICA DE PROTECCIÒ DE DADES - Associacio Cultural Alcalde Xifré

Per la recuperació
de la memòria
històrica de
Badalona
Anar a la cistella
UNITATS
UNITATS
Per la recuperació de la memòria històrica
de Badalona
Anar al Contingut
OCULTES
Llei Orgànica de Protecció de Dades


L'ASSOCIACIÓ CULTURAL ALCALDE XIFRÉ l'informa que les seves dades seran traCtades segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de protecció de dades de caràcter personal i el Reial Decret 1720/2007 de 21 de Desembre.

L'ASSOCIACIÓ CULTURAL ALCALDE XIFRÉ l'informa que és titular del fitxer "Socis i Amics" registrat a l'agència de protecció de dades. La finalitat del present tractament és l'enviament de comunicacioó d'actes i activitats d'acord amb el propòsit de l'Associació. En cas de no exercir el dret d'oposició o cancel·lació a l'esmentat tractament en un període superior a trenta (30) díes, entenem que dóna el seu consentiment al tractament esmentat i les seves dades passaràn a formar part del fitxer "Socis i Amics".


Així mateix, li informem que té la potestat per a exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, tal i com reconeix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre. Per exercitar aquests drets i qualsevol aclaració, pot contactar amb nosaltres.
Tornar al contingut